Haberler

“1001 Çocuk, 1001 Dilek” yüzleri güldürdü

22-05-2015

“1001 Çocuk, 1001 Dilek” Projesi kapsamında Vezirköprü ilçesi Kıranalan İlkokulu’nda eğitim gören çocuklara hediyeler verildi.

SAMSUN (AA) – Deniz Feneri Derneği tarafından, “1001 Çocuk, 1001 Dilek” Projesi kapsamında Vezirköprü ilçesi Kıranalan İlkokulu’nda eğitim gören çocuklara hediyeler verildi.



Proje kapsamında 36 çocuk Deniz Feneri Derneği’ne dilek mektupları yazarak isteklerini iletti. Deniz Feneri İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal tarafından getirilen hediyeler çocuklara düzenlenen programla verildi.



Programa Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Ömer Aydoğan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Deniz Feneri görevlileri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



Kaymakam Kaşıkçı, “Bir toplumda sıkıntılar ne kadar paylaşılırsa, ne kadar çok destek olursa kardeşlik duygusu da o kadar gelişir. Bu okul Deniz Feneri Derneği tarafından yapıldı. Bugün anlıyoruz ki bu okulu yapanlar yine çocuklarımızı unutmadılar. Onlara okul yaparak destek oldular, şimdi de hediyeler göndererek bu desteklerini pekiştiriyorlar” dedi.



Deniz Feneri İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal ise okulun yapılmasında katkıları olan bağışçılara teşekkür ederek “Okulun yapılmasında olduğu gibi yine bu hediyeleri çocuklarımıza göndererek onların yüzlerinin gülmesini, mutlu olmasını sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Konuşmaların ardından çocukların hazırladığı gösteriler sunuldu. Daha sonra protokol tarafından öğrencilerin dilek mektubuna yazdıkları bisiklet, elbise, giyim ve yiyecek gibi hediyeler öğrencilere verildi.

Toplam