AnasayfaHaberler 20-26 Nisan 2015 Haftalık Faaliyet Raporu
Eylül 2018 Faaliyetlerimiz Ramazan Abi 24TV'de Dualarımız da Yardımlarımız da Endonezya İçin Somali'de Kur'an-ı Kerim Dağıtımı Tanzanya'da Katarakt Ameliyatı 2018 Kurban Gönüllüleri Teşekkür Toplantısı 51 Çocuğumuzun Kırtasiye İhtiyaçları Giderildi Yardım Tırlarımız Suriye'ye Ulaştı Yurtdışındaki Çadlı Öğrenciler Formu Ege Temsilciliğimizin Yardım Tırları Yolda! Ankara Şubemizin Yardım Tırları Yolda! Bayramda 70 Çocuğumuza Kıyafet Bağışçılarımıza ve Gönüllülerimize Şükranlarımızı Sunarız Kurban Bayramınız Mübarek Olsun! İlk Kafilemiz Kırgızistana! Çocuklar İçin Sinema Günü Etkinliği Deniz Feneri ve Ülker İyilikle Buluştu 160 Yetim Çocuk Hayallerine Kavuştu Deniz Feneri Uganda’da 500 kardeşimize “ışık” oldu! Harameyn ve Ehl-i Şam Kamplarına Gıda Yardımı Belediye Başkanımızın Kurban Vekaletini Aldık Ramazan Abi TRT Haber'in Ömür Dediğin Programında Akit Medya Grubunun Ziyareti Yetimlere Oyuncak Organizasyonu Pakistan'dan Yetim Çocukları Sevindiren Ziyaret Kurban Bayramı Spotumuz Eskişehir'deki Ailelere Yardım Ankara'dan Eskişehir'e Yardım Burkina Faso'da Adak Kesimi Filistinli Ailelere Yardım Ankara'dan Karabük'e Yardım Tırı Kurbanlarınız yoksulların bayramı olsun! 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Programı Kaçkar TV'ye Konuk Olduk Yetim Atölye Çalışması Togo'da Yetimlerin Yüzü Güldü Yetimin Elinden Tut 2018 Türkiye İnsani Yardım Raporu Açıklandı 2018 Ramazan Böyle Geçti 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz’in Bayram Mesajı Ben mutluluğu İslam'da buldum... 2018 Ramazan Böyle Geçti BM Genel Kurulu’ndan Filistin İçin Sevindirici Haber 2018 YILI YURT İÇİ RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ 2018 YILI YURT DIŞI RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ Deniz Feneri Derneği Ailesi iftar sofrasında buluştu Faaliyetlerimiz Dünyanın Dört Bir Yanında Devam Ediyor Ramazan sevincini mülteci kardeşlerimizle yaşamak için Suriye’deydik Dünya Yetimler Günü'nde Yetimlerimizle iftarda Buluştuk Başkanımız Akit TV'de Haber Manşeti Programın'da Gündemi Değerlendirdi Medya Mensubu Dostlarımızla İftarda Buluştuk Deniz Feneri Derneği Ramazan Reklam Filmi Savaş Göç Yoksulluk Çalıştayı gerçekleşti "3. İyilik Okulu Ödülleri" sahiplerini buldu ZALİM İSRAİL’İ ve DESTEKÇİSİ ABD’Yİ KINIYORUZ! STK'larımız hakkıyla ve vaktiyle iş görmelidir İzmir'den Suriye'ye Yardım Tırı 2018 YILI FİTRE MİKTARI BELLİ OLDU! AFRİKA'YA BİR DAMLA SU OL PATANİ'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUL YAPIYORUZ Deniz Feneri 2017 Faaliyet Raporu Yayınlandı GENÇ İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ İYİLİKTE BULUŞTU… Savaş Göç Yoksulluk Sempozyumu Gerçekleştirildi. Etiyopya'nın Rabia'sı- Etiyopyalı Halime Gobu Sora, Tüm Köylüleri Gibi Birkaç Yıl Önce Misyonerin... SAVAŞ, GÖÇ VE YOKSULLUĞA, AKADEMİK VE İNSANİ YARDIM BAKIŞI Deniz Feneri Derneği'nden Afrika'ya yetimhane ve cami desteği Suriyeli Ailelere Yardım HABER ARŞİVİ

20-26 Nisan 2015 Haftalık Faaliyet Raporu

28-04-2015

Deniz Feneri 20.04.2015 - 26.04.2015 tarihleri arasında 5,184.00 kişiye 481,603.00 TL tutarında yardım dağıtılmıştır.

20-26 Nisan 2015 Haftalık Faaliyet Raporu

Toplam Yardım Tutarı:  481,603.00 Tl

Ayni Yardım Tutarı:  417,513.00 Tl

Nakit Yardım Tutarı: 64,090.00 Tl