AnasayfaHaberler 23 - 29 Mart 2015 Faaliyet Raporu
Burkina Faso'da Adak Kesimi Ankara'dan Karabük'e Yardım Tırı Kurbanlarınız yoksulların bayramı olsun! 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Programı 15 Temmuz Kaçkar TV'ye Konuk Olduk Yetim Atölye Çalışması Togo'da Yetimlerin Yüzü Güldü Yetimin Elinden Tut 2018 Türkiye İnsani Yardım Raporu Açıklandı 2018 Ramazan Böyle Geçti 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz’in Bayram Mesajı Ben mutluluğu İslam'da buldum... 2018 Ramazan Böyle Geçti BM Genel Kurulu’ndan Filistin İçin Sevindirici Haber 2018 YILI YURT İÇİ RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ 2018 YILI YURT DIŞI RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ Deniz Feneri Derneği Ailesi iftar sofrasında buluştu Faaliyetlerimiz Dünyanın Dört Bir Yanında Devam Ediyor Ramazan sevincini mülteci kardeşlerimizle yaşamak için Suriye’deydik Dünya Yetimler Günü'nde Yetimlerimizle iftarda Buluştuk Başkanımız Akit TV'de Haber Manşeti Programın'da Gündemi Değerlendirdi Medya Mensubu Dostlarımızla İftarda Buluştuk Deniz Feneri Derneği Ramazan Reklam Filmi Savaş Göç Yoksulluk Çalıştayı gerçekleşti "3. İyilik Okulu Ödülleri" sahiplerini buldu ZALİM İSRAİL’İ ve DESTEKÇİSİ ABD’Yİ KINIYORUZ! STK'larımız hakkıyla ve vaktiyle iş görmelidir İzmir'den Suriye'ye Yardım Tırı 2018 YILI FİTRE MİKTARI BELLİ OLDU! AFRİKA'YA BİR DAMLA SU OL PATANİ'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUL YAPIYORUZ Deniz Feneri 2017 Faaliyet Raporu Yayınlandı GENÇ İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ İYİLİKTE BULUŞTU… Savaş Göç Yoksulluk Sempozyumu Gerçekleştirildi. Etiyopya'nın Rabia'sı- Etiyopyalı Halime Gobu Sora, Tüm Köylüleri Gibi Birkaç Yıl Önce Misyonerin... SAVAŞ, GÖÇ VE YOKSULLUĞA, AKADEMİK VE İNSANİ YARDIM BAKIŞI Deniz Feneri Derneği'nden Afrika'ya yetimhane ve cami desteği Suriyeli Ailelere Yardım HABER ARŞİVİ

23 - 29 Mart 2015 Faaliyet Raporu

30-03-2015

Deniz Feneri 23.03.2015 - 29.03.2015 tarihleri arasında 5,047.00 kişiye 571,364.00 TL tutarında yardım dağıtılmıştır

23 - 29 Mart 2015 Faaliyet Raporu

Toplam Yardım Tutarı:  571,364.00 TL

Ayni Yardım Tutarı:  477,054.00 TL

Nakit Yardım Tutarı: 94,310.00 TL

Yardım Yapılan Aile Sayısı: 1,127 Adet

Yardım Yapılan Fert Sayısı:  5,047 Adet

Yeni Başvuran Aile Sayısı 178 Adet

Yardım Yapılan İller

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bilecik, Bingöl, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkâri, Iğdır, Isparta, İdlip, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kuala Lampur, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

Giyim Yardımı: 1,783 FERT

Gıda Yardımı: 600 AİLE