Haberler

AFAD'ın Kuruluşunun 5. Yılını Tebrik Ederiz

07-01-2015

Afet alanında köklü bir dönüşümü gerçekleştirmek için kurulan ve 5 yıl önce afet yönetim sistemini inşa ederek göreve başlayan AFAD'ı yeni hizmet yılında tebrik ederiz.

Afet alanında köklü bir dönüşümü gerçekleştirmek için kurulan ve 5 yıl önce afet yönetim sistemini inşa ederek göreve başlayan AFAD yönetimini ve bütün personelinizi yeni hizmet yılında tebrik ederiz.

‘Afetlerde Türkiye’nin Ortak Gücü’ olan AFAD’ın, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında meydana gelen afetler sebebiyle mağdur olmuş insanların en zor zamanlarında yanlarında olmayı sürdüreceğine inancımız tamdır.

Türkiye’yi kriz yönetiminden ‘risk yönetimi’ yaklaşımına geçirerek ülkemizde ‘Bütünleşik Afet Yönetim Sistemi’ni kuran ve alanında tek yetkili koordinatör kurum olarak yapılandırılan AFAD’ın, afetlere karşı stratejik yaklaşımı ve afet yönetiminde teknolojik dönüşümü hayata geçirdiği bir gerçektir.

Afet öncesinde tam hazırlık, afet sırasında hızlı müdahale, afet sonrasında etkili iyileştirme çalışmaları ile Türkiye afet alanında birinci lige yükselten ve ‘Afetlerde Türkiye’nin Ortak Gücü’nü temsil eden AFAD’ı ve AFAD ailesini yürüttüğü başarılı koordinasyon ve afet yönetimi çalışmalarının 5. yılında yürekten kutlarız.

En zor günlerinde yanlarında olduğunuz, zorluklarla birlikte mücadele ettiğiniz Suriyeli, Iraklı, Türkmen, Kürt, Ezidi, Kobanili, Simavlı, Vanlı, Somalı, Ermenekli ve başka başka coğrafyalardaki mağdur ve mazlum insanlar adına hepinize şükran borçluyuz.

İyi ki varsınız. Allah ülkemizin ve kurumunuzun gücünüze güç katsın.

Toplam