Haberler

Ak Parti Pursaklar Yönetiminden Ankara Şubemize Ziyaret

12-03-2016

Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Başkanı Mehmet Kabasakal, Ak Parti Pursaklar Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Pursaklar Kadın Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu heyet Ankara şubemizi ziyaret etti.

Şube Başkanımız Mevlüt Koca ve Şube Koordinatörümüz Hamit Kunt tarafından karşılanan konuklara derneğimizin faaliyetlerini anlatan bir sunum yapıldı.

Gerçekleşen sunumun ardından söz alan Ak Parti Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Deniz Feneri Derneği'nin örnek bir yardım kuruluşu olduğunu, dün olduğu gibi bugün de derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini" belirtti.

Ankara Şube Başkanı Mevlüt Koca ise konuşmasında, Deniz Feneri Derneği'nin "Yeryüzündeki son yoksula ulaşıncaya kadar çalışacağımıza söz verdik" vizyon cümlesiyle yola çıktığı ilk günden bugüne dek aynı heyecanla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Daha sonra Orta Anadolu Lojistik Merkezini gezen misafirlere, buradaki işleyiş hakkında bilgiler verildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından konuklar, iyi niyet temennilerini dile getirdikten sonra, Deniz Feneri'nin çalışmalarına desteklerinin devam edeceğini ve özellikle Afrika'da yapılan bir projeye sponsor olabileceklerini belirterek ayrıldılar.

Deniz Feneri Derneği yurtiçinde ve yurtdışında ihtiyaç sahipleri için projeler üreterek hayata geçirmeye devam ediyor.

Toplam