Haberler

Bebeklerin İlk Hediyesi Deniz Feneri'nden “Hoş Geldin Bebek”

28-02-2015

Deniz Feneri Derneği “Hoş Geldin Bebek projesi” ile yoksul ailelerin çocukları olarak dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk hediyelerini veriyor.

Proje kapsamında Türkiye’de çok sayıda doğum hastanesinde yüzlerce yeni doğan bebeğin ilk giysileri verildi. Deniz Feneri Ankara Şubesi, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni doğan 20 bebeğe “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında zamana ve mevsimine göre içeriği değişen zıbınlar, bebek giysileri, pijama takımları, tulumlar, önlükler, eldivenler, yelekler, badiler, bebek bezleri ve temizlik malzemelerinden oluşan hediye setlerini verdi.

Kurulduğu 1998 yılından bugüne kadar yoksul ailelerin hemen her türlü çaresizliği karşısında çözümler üreten Deniz Feneri Derneği Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında bugüne kadar 4.329 adet bebeğin ilk giysilerini verdi. Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt “Deniz Feneri Derneği’nin en güzel projelerinden birinin adı "Hoş Geldin Bebek". Adı üzerinde; hayata yeni gelen bebeklere hoş geldin diyen bir proje bu. Onlara anne ve anne sevgisinden sonra, ihtiyaç duyacakları malzemelerin içinde bulunduğu hediye paketleri veren bir proje.

Kurulduğu günden beri birbirinden renkli çok sayıda kampanya ve sınırları aşan yardım çalışmalarıyla adını sürekli gündemde tutan Deniz Feneri, bu proje ile ihtiyaç sahibi yeni anne ve babaları sevindiriyor. Zor durumdaki ailelerin bebek sevincine katkıda bulunuyor. Projeden ihtiyaç sahibi aileler yararlanabiliyor. Ailelere verilen Hoş Geldin Bebek hediye paketinde, çanta, tulum, hırka, tshirt, takım, önlük bere, şapka, pijama, atlet, çorap, patik, ayakkabı, bez, pişik kremi ve ıslak mendil gibi bebeğe özel hediyeler yer alıyor.

Hayırsever halkımızdan imkânsızlıklar içinde dünyaya gözlerini açmış yavrularımıza vereceğimiz bu hediyeler için her zaman destek bekliyoruz.

\"\"

Toplam