Haberler

Bir Grup Üniversite Öğrencisi Deniz Feneri'ni Ziyaret Etti

16-01-2015

Sabahattin Zaim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünde okuyan bir grup öğrenci misafirimiz oldu.

Deniz Feneri Derneği Genel Merkezi’ne, Sabahattin Zaim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünde okuyan bir grup öğrenci misafir oldu.

Sabahattin Zaim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Soysal Hizmetler Bölümü’nde ve İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde Öğretim Üyesi olan Yar. Doç. Dr. Abdulhakim Beki’nin öncülüğünde Deniz Feneri’ne gelen öğrencilere; Deniz Feneri’nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, Genel Müdür Ali Karayılan ve İletişim Koordinatörü Recep Koçak ev sahipliği yaptı.

Üniversitede aldıkları derslerle ilgili bir STK tanımak için derneğimize gelen misafir öğrenci grubuyla, Deniz Feneri genel merkezinde bulunan lojistik merkezi ve giyim mağazası gezildi. Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan burada öğrencilere Deniz Feneri’nin yardım organizasyonu ve faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.

\"\"

Lojistik merkezi ve giyim mağazasının gezilmesinin ardından konuk öğrenci grubuna yönelik bir konferans düzenlendi. Konferans Ramazan Ağabey’in öğrencilere yaptığı selamlama konuşmasıyla başladı. Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak’ın; Deniz Feneri’nin bugünlere geliş hikâyesini anlatan konuşmasıyla devam eden program öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

\"\"

Konferans sonrası misafir öğrencilere çay ikramında bulunuldu. Gerçekleştirdikleri ziyaretin çok verimli geçtiğini belirten konuk öğrenci grubu, Deniz Feneri’nin sosyal inceleme çalışmalarına katılma ve katkıda bulunma beyanlarıyla dernekten ayrıldı.

Toplam