Haberler

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Suriye'ye Gıda Yardımı

07-07-2015

BAE Kızılayı tarafından tedarik edilen 2.600 koli gıda malzemesini Suriyeli savaş mağdurlarına teslim edecek

Deniz Feneri Ankara Şubesi, Birleşik Arap Emirlikleri Devleti BAE Kızılayı tarafından tedarik edilen 2.600 koli gıda malzemesini Suriyeli savaş mağdurlarına teslim edecek.

Sınır komşumuz Suriye’de iç savaş tüm acımasızlığı ile devam ediyor.

Milyonlarca Suriyeli, evini, ocağını terk etmiş, ya sınır bölgelerindeki kamplarda, ya da komşu ülkelerde sığınmacı olarak yaşıyor. Ülkemizde ise bir milyondan fazla Suriyeli muhacir bulunuyor.
On beş yıldır Ankara ve civar illerinde yardım çalışması yapan Deniz Feneri Ankara Şubesi, Suriyeli ailelerin Ankara’ya gelmeye başlamalarından beri Suriyelilerle ilgili yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Ankara’ya sığınan Suriyeli aileleri bizzat ikamet ettikleri adreslerde inceleyerek, gıda, giysi ve bütün ev eşyalarını karşılayan Deniz Feneri Ankara Şubesi, Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği gözetiminde BAE Kızılayı tarafından tedarik edilen 2.600 koli gıda malzemesini Suriyeli savaş mağdurlarına teslim edecek. Bu gıdaların bir kısmı Ankara’da yaşayan Suriyeli ailelere, bir kısmı ise sınır bölgelerine ve Suriye’nin içine ulaştırılacak.

Toplam