Haberler

Deniz Fener Derneğinden Varto'ya 100 bin liralık yardım

23-11-2016

Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilciliği tarafından Muş’un Varto Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına 100 bin TL’lik gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Erzurum'da bulunan Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Temsilciliği Muş’un Varto Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına 100 bin TL’lik gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Varto Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kurduğu Sosyal Markete gönderilen malzeme kolileri Kaymakam Mehmet Nuri Çetin gözetiminde teslim alındı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, açmış oldukları markete hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan yardımların devam ettiğini belirtti. Kaymakam Çetin, “Deniz Feneri Derneğinden yetkili arkadaşlarımız bugün marketimize 100 bin liralık gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımında bulundular. Ayrıca ilçemizde maddi durumu elvermeyen vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ettiler. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ettiler. Kendilerine gerekli yardımları yapacaklarını söylediler. Bize yapılan bu yardımları eksiksiz bir şekilde ilçemizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza dağıtacağız. Bu konuda Deniz Feneri Derneğinin marketimize katkısı çok olmuştur. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Deniz Feneri Derneğince gönderilen kolilerin tesliminde İlçe Emniyet Amiri Murat Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç ve vakıf çalışanları da hazır bulundu.

Toplam