AnasayfaHaberler Deniz Feneri 2014 Faaliyet Raporu Yayınlandı
2018 Türkiye İnsani Yardım Raporu Açıklandı 2018 Ramazan Böyle Geçti 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz’in Bayram Mesajı Ben mutluluğu İslam'da buldum... 2018 Ramazan Böyle Geçti BM Genel Kurulu’ndan Filistin İçin Sevindirici Haber 2018 YILI YURT İÇİ RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ 2018 YILI YURT DIŞI RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ Deniz Feneri Derneği Ailesi iftar sofrasında buluştu Faaliyetlerimiz Dünyanın Dört Bir Yanında Devam Ediyor Ramazan sevincini mülteci kardeşlerimizle yaşamak için Suriye’deydik Dünya Yetimler Günü'nde Yetimlerimizle iftarda Buluştuk Başkanımız Akit TV'de Haber Manşeti Programın'da Gündemi Değerlendirdi Medya Mensubu Dostlarımızla İftarda Buluştuk Deniz Feneri Derneği Ramazan Reklam Filmi Savaş Göç Yoksulluk Çalıştayı gerçekleşti "3. İyilik Okulu Ödülleri" sahiplerini buldu ZALİM İSRAİL’İ ve DESTEKÇİSİ ABD’Yİ KINIYORUZ! STK'larımız hakkıyla ve vaktiyle iş görmelidir İzmir'den Suriye'ye Yardım Tırı 2018 YILI FİTRE MİKTARI BELLİ OLDU! “3. İyilik Okulu Ödülleri” sahiplerini buluyor… AFRİKA'YA BİR DAMLA SU OL PATANİ'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUL YAPIYORUZ Deniz Feneri 2017 Faaliyet Raporu Yayınlandı GENÇ İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ İYİLİKTE BULUŞTU… Savaş Göç Yoksulluk Sempozyumu Gerçekleştirildi. Etiyopya'nın Rabia'sı- Etiyopyalı Halime Gobu Sora, Tüm Köylüleri Gibi Birkaç Yıl Önce Misyonerin... SAVAŞ, GÖÇ VE YOKSULLUĞA, AKADEMİK VE İNSANİ YARDIM BAKIŞI Deniz Feneri Derneği'nden Afrika'ya yetimhane ve cami desteği “İYİLİĞİN FOTOĞRAFI SANATLA BULUŞUYOR” HABER ARŞİVİ

Deniz Feneri 2014 Faaliyet Raporu Yayınlandı

25-03-2015

Deniz Feneri  2014 yılında 32 ülkede 433 bin kişiye 50 milyon TL değerinde yardım ulaştırdı.

Deniz Feneri 2014 Faaliyet Raporu Yayınlandı

Deniz Feneri Derneği 2014 yılı faaliyet raporu yayınlandı. "Yeryüzünde son yoksula ulaşıncaya kadar çalışacağız" sloganı ile 1998 yılında yola çıkan Deniz Feneri dünyanın 52 ülkesine yardım ulaştırdı, kalıcı eserlerle adından söz ettirdi. Deniz Feneri 2014 yılında; 433 bin 516 kişiye 50 milyon 997 bin 941 TL değerinde ayni ve nakit yardım ulaştırdı. Deniz Feneri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da kendisine emanet ettiğiniz iyiliklerinizi gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecek.

Faaliyet raporunu görmek için tıklayınız

deniz feneri faaliyet raporu

Tanıtım Dökümanları