Haberler

Deniz Feneri Ankara Şubesi Aksaray'da yoksulları sevindirdi

18-10-2017

Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlıkvebarınma alanlarındaki projeleriyle;misafirhanesi, aşevi, giyim mağazaları ve yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Dernek, iyilik için yola çıktığı ilkgünden beri yüzbinlerce aileye vemilyonlarca kişiye iyilik elini uzattı ve uzatmaya da devam ediyor. Yaptığı yardımlarla dahem ülkemizde hem de yurtdışında yaraların sarılmasına ve eksiklerin giderilmesine vesile oluyor.

Deniz Feneri, yardımlarıyla Aksaraylı yoksulların yanında.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt şunları söyledi:“Derneğimiz kurulduğu günden bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte ülkemizde ve dünyada yardıma muhtaç milyonlarca insanın yüreğine sevinç oldu.Derneğimiz, yoksul aileler için köy köy, kasaba kasaba dolaşmaya devam ediyor. Yoksul ailelerin yaptıkları müracaatlar titizlikle araştırılarakihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor.

Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından Aksaray il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim malzemesi yardımlarında bulunuldu.

Dağıtımlar kapsamında Aksaraylı 217 aileye gıda, 217 aileden 704 ferde giysi yardımları yapıldı. Yapılan insani yardımların toplam değeri 207.867.00TL.

Bu vesileyle, yardım alan ailelerimiz adına bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.”

Toplam