Haberler

Deniz Feneri Ankara Şubesi Çankırı'da İyilik Dağıttı

31-08-2015

\"\"Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi Çankırı ili, ilçeleri ve köylerinde muhtelif yardımlar dağıttı.


Dernek, iyilik için yola çıktığı günden beri yüzbinlerce aileye, milyonlarca kişiye iyilik elini uzattı. Yaptığı yardımlarla hem ülkemizde hem de yurtdışında; yaraların sarılmasına ve eksiklerin giderilmesine vesile oldu.


Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları ve yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Deniz Feneri, yardımlarıyla Çankırılı ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt şunları söyledi:
“Derneğimiz kurulduğu günden bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte ülkemizde ve dünyada yardıma muhtaç milyonlarca insanın yüreğine sevinç koydu.
Derneğimiz, yoksul aileler için köy köy, kasaba kasaba dolaşmaya devam ediyor. Başvuru yapan yoksul aileler titizlikle araştırıldıktan sonra, ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor.
Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından Çankırı il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve eşya yardımları dağıtıldı.



Dağıtımlar kapsamında 113 aileye 8.517,00 TL değerinde gıda ve temizlik malzemesi, 85 aileden 1261 ferde 31.560.00 TL değerinde giysi, 1 aileye 1.230,00 TL değerinde eşya yardımı yapıldı. Yapılan yardımların toplam değeri 41.307.00 TL’dir. Bu vesileyle, yardım alan ailelerimiz adına bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz.”

Toplam