Haberler

Deniz Feneri Ankara Şubesi Çankırılı ihtiyaç sahiplerinin yanında

13-11-2017

Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlıkve barınma alanlarındaki projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Dernek, iyilik için yola çıktığı ilk günden beri yüzbinlerce aileye ve milyonlarca kişiye iyilik elini uzattı ve uzatmaya da devam ediyor. Yaptığı yardımlarla da hem ülkemizde hem de yurtdışında yaraların sarılmasına ve eksiklerin giderilmesine vesile oluyor.

Deniz Feneri, yardımlarıyla Çankırılı ihtiyaç sahiplerinin yanında

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt şunları söyledi: “Hedefimizde daha çok yardım dağıtmak, daha çok mağdura ulaşmak daha çok iyilik yapmak var. Belirlenen ihtiyaç sahibi aileler, onlara verdiğimiz makbuzla gelip merkezimizden yardımlarını alırken Ankara dışından gelemeyen ihtiyaç sahibi ailelere ise yardımları bizzat ekiplerimiz tarafından elden teslim ediliyor. Yardım başvurusunda bulunan aileler titizlikle araştırılarak ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor. Böylelikle bağışçılarımızın yaptığı yardımlar doğru ellere ulaşmış oluyor" dedi.

Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından Çankırı’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve temizlik malzemesi yardımlarında bulunuldu.

Dağıtımlar kapsamında Çankırılı ihtiyaç sahibi 141 aileye 27.670.00TL değerinde gıda ve temizlik malzemesi, 20 aileden 80 ferde 16.320.00 TL değerinde giysi yardımı yapıldı. Yapılan insani yardımların toplam değeri 43.990.00 TL.

Bu vesileyle, yardım alan ailelerimiz adına bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.”

Toplam