Haberler

Deniz Feneri Ankara Şubesi Eskişehir'de İyilik Dağıttı

01-12-2017

Deniz Feneri Derneği, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, giyim, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Deniz Feneri, yardımlarıyla Eskişehirli ihtiyaç sahiplerinin yanında. Konuyla ilgili yapılan açıklamada:

“Derneğimiz kurulduğu günden bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte ülkemizde ve dünyada yardıma muhtaç milyonlarca insanın yüreğine sevinç oldu.

Derneğimiz, yoksul aileler için köy köy kasaba kasaba dolaşmaya devam ediyor. Yoksul ailelerin yaptıkları müracaatlar titizlikle incelenerek, yapılan araştırmalar sonucunda, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapılıyor.” dendi.

Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından Eskişehir il, ilçe ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımlarını dağıttı.

Yardımlar kapsamında 188 aileye 27.754,00 TL değerinde gıda, 139 aileden 326 ferde 94.889.00 TL değerinde giysi yardımları ulaştırıldı. Yapılan insani yardımların toplam değeri 122.643.00 TL’dir.

Bu vesileyle, yardım alan aileler adına bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz.”

Toplam