Haberler

Deniz Feneri Ankara Şubesi Kayseri'de İyilik Dağıttı

24-04-2017

Kayseri il, ilçe ve köylerinde Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından yoksul ailelere gıda, giysi ve temizlik malzemesinden oluşan muhtelif yardımlar dağıtıldı.

Deniz Feneri Derneği, il il yurdun dört bir yanını dolaşmaya devam ediyor. Deniz Feneri Ankara Şubesi Kayseri’den yardım başvurusunda bulunan yoksul aileler için harekete geçti. Sosyo-ekonomik durumları incelenen 330 ailenin ihtiyaç sahibi olduğu tespit edildi. Ankara´da bulunan Orta Anadolu Lojistik Merkezi´nde yoksul aileler için hazırlanan yardımlar, hızla adreslerine teslim edildi.

Deniz Feneri Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye ilk günkü heyecanla devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"Derneğimiz kurulduğu günden bugüne yurt içinde ve yurt dışında yardımlarına kesintisiz olarak devam ediyor. Arka sokaklarda unutulmuş, terkedilmiş ve ihtiyaç sahibi olduğu çoğu kimse tarafından bilinmeyen aileleri tespit ederek gereken yardımları yapıyor.

Bu bağlamda Kayseri’deki yoksul ailelerimize de hayırseverlerin bizlere emanet ettiği yardımları ulaştırdık. Kayseri merkez, ilçe ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi 213 aileye 30.800 TL değerindeki gıda ve temizlik malzemesi, 110 aileden 451 ferde 128.600 TL değerindeki giysi yardımlarını teslim ettik. Toplamda 330 aileye 159 bin 400 TL değerinde insani yardım ulaştırmış olduk. Bizler hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir iyilik köprüsüyüz. Yardımların sürekliliği için desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz."

Deniz Feneri bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türkiye´nin her tarafında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam edecek.

\"\"

Toplam