Haberler

Deniz Feneri Derneği Bu Yıl Yurtdışında 32 Ülkede ve Türkiye'de 300 Bin Yoksula Kurban Eti Ulaştırmayı Hedefliyor

12-08-2016

Deniz Feneri kurban hisse bedeli yurt dışında 380 TL, yurt içinde 740 TL olarak belirlendi.

Yıllardır kendisine emanet edilen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Deniz Feneri bu yıl da hayırseverlerin kurbanlarını keserek yoksullara dağıtacak.
Deniz Feneri Derneği, milletimizin kurban vekâletlerini İslami kurallara uygun olarak yerine getiriyor. Kesimler Deniz Feneri görevlileri nezaretinde ve hijyenik şartlarda yapılıyor. Yurtdışı kesimleri ise dernek görevlileri nezaretinde ve İslami usullere uygun olarak gerçekleştirilmekte.

Kurban etleri ülkemizin dört bir yanındaki dul, yetim ve öksüzler başta olmak üzere, Deniz Feneri tarafından yoksulluğu tespit edilmiş on binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırılıyor.

Deniz Feneri 2016 Kurban Organizasyonu

Deniz Feneri Derneği bu yıl; Çad, Etiyopya, Fildişi Sahili, Gana, Kenya, Moritanya, Nijer, Somali, Sudan, Tanzanya, Uganda, Afganistan, Bangladeş, Endonezya, Filipinler, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moğolistan, Pakistan, Sri Lanka, Tayland-Patani, Arnavutluk, Bosna, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Filistin, Irak, Lübnan, Suriye, Yemen ve Türkiye’de kurban kesimi yapacak.

Kurban hisse bedeli

Deniz Feneri kurban organizasyonunda hisse bedeli; yurt dışında 380 TL, yurt içinde 740 TL.

Balkanlar’da 480 TL, Filistin Gazze’de 1.100 TL ve Suriye’de 740 TL olarak belirlendi.


Kurban Kesim Bilgilendirmesi

Deniz Feneri Derneği bağışçılarına, kurbanlar kesildikten hemen sonra SMS ile, bayram sonrasında ise kurban kesim sertifikası ve hissedarların isimlerinin okunarak kurbanların kesildiğini gösteren kişiye özel kurban kesim görüntüsü de ulaştırıyor.

2 Dakikada Kurban Bağışı

Deniz Feneri, bağışçılarına iki dakikada kurban bağışı yapma imkânı sunuyor. www.denizfeneri.org.tradresli internet sitesinden kredi kartı ile online ya da 0212 414 60 60 no’lu çağrı merkezinden kredi kartı ile 2 dakikada kurban bağışı yapmak mümkün.

Hesap Numarası Vermeden Bağış
Deniz Feneri, kredi kartı kullanmayan bağışçıları için de Halkbank, Türkiye Finans, Ziraat Bankası, Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Vakıfbank ve Ziraat Katılım şubelerinden tahsilat ekranları sayesinde kolayca bağış yapma imkânı sunuyor.

Deniz Feneri’ne ayrıca Garanti, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası aracılığıyla da kurban bağışı yapılabiliyor. (Not: Bu bankalardan yapılan kurban bağışlarının dekontunu 0212 415 61 61’e fakslamak gerekiyor.

Deniz Feneri Derneği’ne, çeşitli noktalarda açılacak tanıtım ve bağış kabul stantlarından ve dernek merkezlerinden de kurban bağışı yapılabiliyor.

Toplam