Haberler

Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi, derneğin Kocaeli bağışçı ve gönüllüleriyle hasbihal için bir araya geldi.

28-12-2015

Program, 26 Aralık 2015 Cumartesi günü İzmit Öğretmenevi'nde organize edildi.

Deniz Feneri'nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, İletişim Koordinatörü Recep Koçak, İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal ve İdair İşler Sorumlusu Ali Duman'ın ve Kocaeli gönüllümüz Muhammed Çiftçi'nin ev sahipliğinde yapılan toplantı samimi bir havada gerçekleşti ve verimli geçti.

Gönüllüler ile birlikte yapılabilecek projelerin konuşulduğu toplantıda, Suriyeli savaş mağdurları ve son zamanlarda Rus bombardımanlarında büyük mağduriyet yaşayan Bayırbucak Türkmenleri için yapılabilecek yardım faaliyetleri konuşuldu.

Bayırbucak Türkmenlerine acil ihtiyaçlardan bebek maması ve battaniye ulaştırılması için bir yardım kampanyası düzenlenmesi konusunda gönüllülerden destek sözü alındı.

Programda konuşma yapan Deniz Feneri İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal sosyal incelemele konusunda gönüllülerin desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Baykal konuşmasında Deniz Feneri İstanbul Şubesi tarafından yürütülen Sıcak Yuvam projesi hakkında da bilgi verdi.

Toplantı, Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak’ın derneğin yurt içinde ve yurt dışında devam eden projeleri ve faaliyetleri ele aldığı konuşmasının ardından sona erdi.

Toplam