Haberler

Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi ramazan öncesi sofralar Kurulsun diye karadeniz yollarında...

27-05-2016

“Bir Kumanya da Sen Bağışla Projesi” kapsamındaki bağışçıların emanetlerini sahiplerine ulaştırmak için rotalarını Orta ve Doğu Karadeniz’e çevirdiler.

İyilik ellerine yapılan yardım talepleri sonrası sosyal incelemesi gerçekleştirilmiş, raporları tutulmuş ve yardım kararları alınmış, ihtiyaç sahibi 600 ailenin Ramazan’da iftar ve sahur sofralarını bereketlendirecek gıda kolilerini teslim edilecek.

Amasya’dan başlayıp Sinop, Tokat, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’de nihayetlenecek yardım dağıtımları kapsamında bu illerde ekibimize destek verecek onlarca gönüllülerimiz deolacak.

Ev sahiplikleri ve iyiliğe katkı sağlayan gönüllülerimiz her fırsatta gariplerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecek.

Deniz Feneri yetkilileri ayrıca Bir Hayat Kurtar Projesinde bölge illerinden Ordu, Giresun ve Rize’de yer verilen üç engelliye temin edilen akülü engelli araçlarını da teslim edecek.

Bu çalışmaların yapılmasında en büyük katkı hiç şüphesiz bağışçılar.

İyilik hareketine destek olan bağışçıların yaptığı yardımlar nice ihtiyaç sahiplerinin yüzünü yaklaşan ramazan ayında da güldürmeye devam edecek.

Deniz Feneri ramazan ayında 50.000 aileye gıda 5.000 yetime bayram harçlığı ve 5.000 çocuğa giyim yardımı yapmayı hedefliyor.

Toplam