Haberler

Deniz Feneri Derneği “Kardeş Sofraları”ndan biri de Ankara'da kuruldu…

22-06-2016

“Kardeş Sofrası”nda kardeşlerle buluşuyoruz…

Deniz Feneri Derneği her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da binlerce yardıma muhtaç insanı “Kardeş Sofraları”nda buluşturmaya devam ediyor.

Deniz Feneri Derneğinin Geleneksel hale getirdiği “Kardeş Sofraları” bu Ramazan da 20 farklı ülkede binlerce yardıma muhtaç insanı bir araya getirdi.

Deniz Feneri Ankara Şubesi de her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da yardıma muhtaç aileleri unutmadı. Aşevimiz tarafından her gün yüzlerce aileye adreslerinde sıcak yemek ulaştırılmaya devam ediyor. Şükrün paylaşmak olduğunu bir kere daha hatırlamak için yardımseverlerin desteğiyle Aşevimizde iftar sofraları da kuruluyor.

Ankara’daki aşevimizde Ramazan boyunca her gün 1000 kişilik iftar yemeği hazırlanıyor ve bunun bir kısmı “Gelemeyene Gidiyoruz” anlayışıyla 105 aileye derneğimiz görevlileri ve gönüllülerimiz tarafından her gün adreslerine ulaştırılıyor.

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından organize edilen ve Birleşik Arap Emirlikleri Khalifa Bin Zayed Al Nahyan Vakfı’nın destekleriyle Aşevimizde gerçekleştirilen Kardeş Sofrasındaki iftarda 250 ihtiyaç sahibi ile bir araya geldik. Vakfın desteğiyle Ramazan boyunca devam edecek iftarlarda yaklaşık 2500 yoksul, yetim ve yardıma muhtaç insan kardeşlik sofrasında buluşacak.

Cömertlik, kardeşlik ve merhamet ayı Ramazanda;

Aynı sofrayı paylaşıyoruz…

Aynı duada buluşup aynı yakarışları yapıyoruz…

Kardeşliğimizi pekiştiriyoruz…

Kardeş Sofralarında kardeşlerimizle bizi buluşturan Rabbimize şükrediyoruz…

Toplam