Haberler

Deniz Feneri Giyim Mağazalarında Bayram Yoğunluğu

11-07-2015

Ramazan bayramının yaklaşması ile birlikte gelen bayramlık bağışlarının sahiplerine ulaşması için giyim mağazalarımızda hareketlilik başladı.

Deniz Feneri’ne hayırseverlerin gönderdiği giyim, ayakkabı ve oyuncak gibi malzeme bağışları mağazalarda ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Bayramın yaklaşması nedeniyle şimdilerde Deniz Feneri mağazalarında hareketlilik yaşanıyor.

Deniz Feneri Derneği giyim yardımlarını dernek merkezi ve temsilciliklerinde bulunan mağazalar vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Giyim yardımı alan aileler randevu verilerek mağazalara davet ediliyor. Dilediğince kıyafet, ayakkabı, oyuncak gibi ürünlerden alan aileler tıpkı normal mağazalarda olduğu gibi ürünlerini kasadan geçirip fişlerini alıyorlar. Ancak tek bir fark var; hiç para ödemiyorlar.

Deniz Feneri’nin İstanbul’da Genel Merkez ve İstanbul Şube, Ankara’da Ankara Şube, İzmir’de Ege Temsilciliği, Erzurum’da Doğu Anadolu Temsilciliği ve Antalya’da Antalya Temsilciliğinde bulunan giyim mağazalarında ramazan süresince yaklaşık 10 bin kişiye bayramlık giyim, ayakkabı ve oyuncaktan oluşan toplam 80 bin parça yardım malzemesi dağıtılacak.

Toplam