Haberler

Deniz Feneri Kastamonu Gezici Giyim Mağazası Açıldı

27-02-2015

Deniz Feneri Derneği Kastamonu’da Gezici Giyim Mağazası açtı.

\"\"Kurulduğu günden bu yana yoksul insanların ihtiyaçlarını gidermek için çeşitli projeler üreten Deniz Feneri Derneği Kastamonu’da Giyim Mağazası Açtı

Açılışa, Gazeteci-yazar Hüseyin Öztürk, Deniz Feneri'nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan, İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Kastamonu Temsilcisi Halit Bitkin, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, İhsangazi İlçesi Belediye Başkanı Zühtü Danacı, İl Müftü Yardımcısı Necip Eren, Milli Eğitim Müd. Yard. Cengiz Bahçecioğlu, Kızılay Şube Başkanı Ahmet Muhsin Emeksizoğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Seyit Aydın, Müsiad Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Prof.Dr. Özkan Küçük çok sayıda daire müdürü, sivil toplum kuruluşu yetkilisi, gönüllü ve bağışçılar katıldı.


Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle;
“Bilindiği gibi Deniz Feneri Derneği yurtiçinde ve yurtdışında insani yardım çalışmaları yürütmektedir. Bu yardımların başında da gıda, sağlık, eğitim, barınma, nakit vb. yardımlar bulunmaktadır. Biz tüm ayni yardımları yoksul ailemizin evine teslim ediyoruz,

nakit yardımları ise bankalar üzerinden yapıyoruz. Lakin giyim kişiye özeldir, bu sebeple ihtiyaç sahibi ailelerimizin giysi yardımlarını kendilerinin tercih edebilmesi için mağazalar açıyoruz. Bu mağazalar sayesinde seçme hakkı tanıyoruz.

Daha önceden yoksulluğu tespit edilmiş ailelerimizi giyim mağazalarımıza davet ediyoruz, onlar da tüm aile fertleriyle birlikte gelip istedikleri renk ve modeldeki giysilerini ücretsiz olarak alıyorlar.

Bu kez gezici giyim mağazamızı Kastamonu’da açtık. Yaklaşık bin ihtiyaç sahibinin giyineceği mağazamız Cebrail Mahallesi, Şehit Cemal Tepeli Sokakta bulunuyor. İyiliksever Kastamonu halkından 10 gün açık kalacak mağazamıza maddi ve manevi destek vermelerini bekliyoruz.”

Toplam