Haberler

Deniz Feneri Manisa'da İyilik Dağıtıyor

08-04-2015

Deniz Feneri Derneği Manisa ili, ilçeleri ve köylerinde muhtelif yardımlar dağıtıyor.

Dernek, iyilik için yola çıktığı günden beri yüzbinlerce aileye, milyonlarca kişiye iyilik elini uzattı. Yaptığı yardımlarla hem ülkemizde hem de yurtdışında; yaraların sarılmasına ve eksiklerin giderilmesine vesile oldu.

Deniz Feneri tarafından şimdi de, Manisa il merkezi, ilçeleri ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 25 aileye gıda ve temizlik malzemesi yardımları ulaştırılıyor.

Deniz Feneri Derneği Ege Temsilcisi Harun Ece yardım dağıtımlarıyla ilgili şunları söyledi;

“Ege Temsilciğimizin bulunduğu İzmir’den yola çıkarılan yardım malzemeleri arasında gıda ve temizlik malzemesi kolileri bulunuyor. Bu yardımlar derneğimizin gönüllüleri tarafından, Manisa il merkezi başta olmak üzere ilçe ve köylerde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Yoksul aileler Derneğimize ya kendileri başvuruyor ya da komşuları tarafından bildiriliyor. Sosyal inceleme konusunda eğitim almış gönüllülerimiz bu aileleri yoksulluk tespiti için evlerinde ziyaret ediyor. Onların hazırladıkları sosyal inceleme raporlarına göre derneğimiz yardımın miktarını ve süresini belirliyor. Bu sistemle Deniz Feneri Derneği bugüne kadar Manisa il ve ilçelerinde 11.016 aileye gıda, eğitim, sağlık, barınma, temizlik vb. konularda yardımlar ulaştırdı. İhtiyaç sahibi ailelerin içerisinde yıllardır Deniz Feneri Derneği’nden düzenli olarak yardım alan yaşlı, dul, kimsesiz aileler bulunmakta. Bu hafta yine 25 yoksul ailemiz için araçlarımız yola çıktı. Yardım çalışmalarımızın 1998 yılından beri durmadan devam etmesine destek olan tüm bağışçı ve gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyoruz.”

Toplam