Haberler

Deniz Feneri MÜSİAD Üyelerini Misafir Etti

08-04-2015

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Toplantısı Deniz Feneri Derneği’nde gerçekleştirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu bu haftaki toplantısını, Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin Başkanlığında, MÜSİAD üyesi ve aynı zamanda Deniz Feneri Derneği Genel Başkan yardımcısı olan Turan Yalçın ev sahipliğinde Deniz Feneri Derneği’nde yaptı. Toplantıya MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu üyeleri katıldı.

İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu üyelerinin programı kahvaltı ile başladı. Ardından gerçekleştirilen toplantı sonrasında Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, MÜSİAD üyelerine Derneğin yardım faaliyetlerini anlattı ve soruları cevapladı. Çoğu Deniz Feneri’nin bağışçısı olan misafir heyet üyeleri ile Deniz Feneri yetkilileri yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu.

Misafir heyete Deniz Feneri Lojistik Merkezi ve Giyim mağazası da gezdirildi. Misafirlere, Derneğin bağışları nasıl koordine ettiği, ayni yardımların ihtiyaç sahiplerine ne şekilde ulaştırıldığı ve ayni yardımların barkod sistemiyle nasıl izlenebilir hale getirildiği anlatıldı.

Gördüklerinden ve anlatılanlardan yardımların titizlikle değerlendirildiğini öğrenen misafir heyet lojistik sisteminin işleyişinden çok etkilendi. Giyim Mağazasında yepyeni giysilerle gönlünce giyinen ihtiyaç sahiplerinin sevincine şahitlik eden misafirler, dernek yetkililerini tebrik etti.

Toplam