Haberler

Deniz Feneri'nden Çekmeköy Kaymakamına Ziyaret

01-11-2016

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Genel Sekreter Coşkun Yıldız Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ı Makamında Ziyaret Etti

Kurulduğu 1998 yılından bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte Türkiye'de ve dünyada yardım isteyen yüz binlerce insana yardım ulaştıran Deniz Feneri Derneği'nin Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Genel Sekreteri Coşkun Yıldız Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ı ziyaret ettiler.



Derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Genel Başkan Cengiz, “Deniz Feneri Derneği bugüne kadar 63 ülkede ve Türkiye’nin bütün bölgelerinde 365 gün durmadan iyilik götürmeye, insanlığa hizmet etmeye devam ediyor. Biz de bu iyiliğe ortak olarak sevap kazanıyor, insanlarımızın dualarını alıyoruz” dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, “Deniz Feneri Derneği gerçekten adını uluslararası alanda duyurmuş iyilik ve kamu yararına çalışan nadir derneklerimizden. Ben ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Deniz Feneri gibi derneklerimizi insanlarımıza iyi tanıtmalıyız” dedi.

Toplam