Haberler

Deniz Feneri'nden Yetimlere Karne Hediyesi

10-02-2015

Deniz Feneri Derneği, Antalya'daki yetim 35 çocuğu karne hediyesi olarak Antalya Akvaryum'a götürdü

Deniz Feneri Derneği, Antalya'daki yetim 35 çocuğu karne hediyesi olarak Antalya Akvaryum'a götürdü

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliği, karne hediyesi olarak 35 yetim çocuğa Antalya Akvaryum'u görme fırsatı verdi.

Dernek tarafından önce lüks bir restoranda yemeğe götürülen 7 ile 11 yaş arasındaki 35 çocuk , ardından bazı dernek gönüllüleri eşliğinde Antalya Akvaryum'u gezdi. Gezide doyasıya eğlenen çocuklara, kendilerine eşlik eden gönüllüler tarafından su altı dünyası ve balıklar hakkında bilgi verildi.

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın, yaptığı açıklamada, dernek olarak dünya çapında yürüttükleri bir yetim projesi olduğunu belirterek, bu proje kapsamında yetim çocukların pek çok ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Antalya'da da dernekleri tarafından yardım edilen yetim çocuklar bulunduğunu kaydeden Sargın, "Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle yetim çocuklarımıza hem bir karne hediyesi vermek hem de moral olması için yemek ve gezi organizasyonu yaptık. Çocuklarımızı önce bir restoranda ağırladık, ardından da eğlenirken yeni şeyler öğrenmeleri açısından Antalya Akvaryum'a getirdik" dedi.

Sargın, gezi boyunca çocuklara dernek gönüllülerinin de eşlik ettiğini ve yakından ilgilendiklerini ifade etti. Sargın, "Bizlere bu fırsatı veren bağışçılarımıza ve desteklerini esirgemeyen gönüllülerimize teşekkür borçluyuz" diye konuştu.

Toplam