Haberler

Deniz Feneri Ramazan gönüllüleri kahvaltıda buluştu

23-07-2016

Deniz Feneri’nin 2016 Ramazan organizasyonu çerçevesinde görev alarak dünyanın 15 ülkesinde yetim sofralarında derneğini temsil eden gönüllüler kahvaltıda buluştu.

Derneğin Zeytinburnu’ndaki genel merkezinde yapılan kahvaltı sonrasında yurtdışında gerçekleştirilen Ramazan programları ele alınarak değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda önümüzdeki kurban bayramı vesilesiyle yurtdışında yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Programda dernek gönüllülerine 2016 Ramazan çalışmalarından kesitler içeren bir film izletildi.

Tek tek her gönüllünün söz alıp konuştuğu programda hem Ramazan çalışmalarının bir değerlendirmesi yapıldı hem de söz konusu ülkede gerçekleştirilebilecek kalıcı projelere dair öneriler dile getirildi.

Deniz Feneri Yönetim Kurulu üyelerinin ve diğer yöneticilerin ev sahipliği yaptığı programın sonunda Genel Başkan Av. Mehmet Cengiz Ramazan 2016 yurtdışı çalışmalarında görev almış bütün gönüllülere birer plaket takdim etti.

Deniz Feneri, 2016 Ramazan çalışmaları kapsamında 30 ülkede organizasyon yapmış, mazlum ve mağdur coğraflarında yetim sofraları açmış, yetimlere bayram harçlığı ve bayramlık giysi yardımları ulaştırmıştı. İhtiyaç sahibi ailelere gıda dağıtımlarının da yapıldığı çalışmalarda çerçevesinde 10 binlerce yoksul sevindirilmişti.

2013 yılından beri 15 Ramazan İslam Dünyası Yetimler Gününde 15 ülkede yetim sofraları açan Deniz Feneri her yıl onbinlerce yetim ve ailesini aynı sofrada buluşturarak iftar sevincini paylaşıyor.

Toplam