Haberler

Deniz Feneri Tozmanlılara Geçmiş Olsun Dedi

27-06-2015

Selden zarar gören 33 aileye gıda yardımı yapıldı.

Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tozman Köyü’nde meydana gelen sel felaketinin ardından Deniz Feneri köy halkına yardım etmek için bölgeye gitti.
Selden zarar gören 33 aileye gıda yardımı yapıldı.


16.05.2015 tarihinde Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tozman Köyü’nde yaşanan sel felaketinin ardından, Deniz Feneri’nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, Deniz Feneri Genel Müdürü Ali Karayılan, Deniz Feneri İstanbul Şubesi Koordinatörü Yusuf Baykal, Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Arif Uzun ve Ferdi Gümüş’ten oluşan ekip köylüleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Dernek Ramazan vesilesiyle Tozmanlılarla iftar sofrasında buluştu.

Tozman Köyü’nde 16 Haziran günü saat 16.00 civarında meydana gelen selden birçok ev ve tarla zarar görmüş, köyün elektrik ve suyu kesilmişti. Felaket sonucu can kaybı yaşanmamış ancak köylünün temel geçim kaynağı olan kiraz ağaçları ciddi zarar görmüştü.

Deniz Feneri İstanbul Şubesi, sel sonrası mal kaybına uğrayan Tozmanlılara yardım ulaştırdı. Dernek yaptığı tespit çalışmalarından sonra selden zarar gören 33 aileye gıda yardımı yaptı Ayrıca yıllık ihtiyaçlarının kaynağını kaybeden bu ailelere kış öncesi tekrar yardımda bulunma sözü verdi.


Ekibin Tozman Köylüleri ile buluşmasında ulaşmasında ve iftar organizasyonunda büyük emekleri geçen derneğimizin Söğüt gönüllüsü Mustafa Işık amcamıza ve ona destek veren gönüllülerimize katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz

Toplam