Haberler

Deniz Feneri, Türk ve Dünya Yetimlerini Çankırılılarla Buluşturdu

05-01-2015

Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Türk ve dünya yetimleri Çankırılı hayırseverlerle bir araya geldi.

Deniz Feneri Ankara Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Türk ve dünya yetimleri Çankırılı hayırseverlerle bir araya geldi.

Deniz Feneri Derneği hayata geçirdiği "Bir Yetim Büyütüyorum" projesi kapsamında Çankırı’da bir program tertip etti. Düzenlenen programda Çankırılı hayırseverler ve yetimler aynı sofrada buluştu.

Çankırı protokolü, hayırseverler ve Deniz Feneri gönüllülerinin katılımlarıyla gerçekleşen programda; Deniz Feneri Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt Türkiye’de ve dünyada bulunan yetimlerin durumu ile ilgili bir sunum yaptı.

\"\"

Deniz Feneri’nin dünyanın farklı ülkelerinde birçok yetime hamilik yaptığını söyleyen Kunt, bu tür organizasyonlarla hayırseverler ve yetimler arasında elçilik görevi üstlenildiğini belirtti.

Hamit Kunt’un sunumunun ardından, bir konuşma yapan Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz; yetimlerin her zaman ayrı bir anlamının olduğunu, Deniz Feneri’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade etti.

Programa katılan hayırseverler ise Deniz Feneri'nin hayata geçirdiği iyilik projelerine ellerinden geldiğince destek olacaklarını söylediler.

Toplam