Haberler

Deniz Feneri, yardım için Anadolu'yu karış karış dolaşıyor

17-04-2015

Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi Bursa, Kütahya ve Afyon’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Temizlik Seti ve Mutfak Eşyası Yardımında Bulundu.

Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi Bursa, Kütahya ve Afyon’da İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Temizlik Seti ve Mutfak Eşyası Yardımında Bulundu.

Konuyla ilgili Deniz Feneri Derneği İstanbul Şubesi Koordinatörü Yusuf Baykal’ın açıklaması;

“Derneğimiz kurulduğu günden bu yana şubeleri, temsilcilikleri, gönüllüleri ve bağışçılarıyla birlikte ülkemizde ve dünyada yardıma muhtaç milyonlarca insanın yüreğine sevinç koydu.

Derneğimiz, yoksul aileler için köy köy, kasaba kasaba dolaşmaya devam ediyor. Yoksul ailelerin yaptıkları müracaatları titizlikle incelenerek yapılan araştırmalardan sonra, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilenlere gıda, giyim, nakit, sağlık, eğitim ve barınma yardımları yapıyor.

Deniz Feneri İstanbul Şubesinin yardım araçları, Ümraniye’de bulunan insani yardım lojistik merkezimizden bu kez Bursa, Afyon ve Kütahya’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için çıkış yaptı.

Bursa’da 31 aileye, Kütahya’da 18 aileye, Afyon’da 30 aileye gıda temizlik seti ve mutfak eşyalarından oluşan yardım setlerini ulaştırıldı. Yardımların toplam değeri, 12.123 TL.

Ayrıca, Afyon Merkez Sarık köyünde geçtiğimiz hafta oluşan sel felaketinden etkilenen aileler için eşya, gıda ve temizlik malzemeleri ulaştırıldı.

Bu vesileyle, yardım alan ailelerimiz adına bütün bağışçılarımıza teşekkür ederiz.”

\"deniz_feneri_davasi\"

Toplam