Haberler

Deniz Feneri Yönetimi Bu Ay Genel Koordinasyon Toplantısını Şanlıurfa'da Yaptı

03-12-2015

Deniz Feneri yönetim kurulu, şube başkanları ve temsilcilerinin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği genel koordinasyon toplantısı bu ay Şanlıurfa’da yapıldı.

Kurul toplantısında Şanlıurfa’da yapılması planlanan lojistik merkezi masaya yatırıldı. Genel kurul toplantısının ardından heyet, Deniz Feneri’nin bölgedeki faaliyetlerini yerinde inceledi.

Deniz Feneri Şanlıurfa temsilciliğinden Suriye içerisindeki ihtiyaç sahipleri için hazırlanan 2 tır insani yardım malzemesi yönetim kurulu üyelerince yola çıkarıldı. Bu 2 tır yardım malzemesiyle birlikte Deniz Feneri’nin Suriye’ye Şanlıurfa Sivil Toplum kuruluşları platformu üzerinden gönderdiği yardım tırı sayısı 80 oldu.

Şanlıurfa’da kurulması planlanan lojistik merkezi için yapılan çalışmalar kapsamında Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Deniz Feneri yönetim kurulu üyeleri tarafından makamında ziyaret edildi.

Vali Küçük, Deniz Feneri’nin bölgede yürüttüğü faaliyetlerden dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı yardımlarda din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin muhtaç olan herkesin yanında olan Deniz Feneri’ne hat yazılı bir çini hediyesi verdi.

Daha sonra yönetim kurulu üyeleri Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerini ziyaret etti. Kamp müdürü Akçakale ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç Akçakale kaymakamı adına Deniz Feneri’ne kamplardaki yardım faaliyetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Toplam