Haberler

GENÇ İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ İYİLİKTE BULUŞTU…

08-03-2018

Genç İyilik Gönüllüleri yine anlamlı bir çalışmaya imza atarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Akköprü Deniz Feneri Ortaokulu’nu yeniledi.

Deniz Feneri Derneği “Genç İyilik” gönüllülerinden oluşan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, aralarında topladıkları yardımlar ve Deniz Feneri’nin bağışçı desteğiyle minik öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Genç İyilik Gönüllüleri hummalı bir çalışma sonrası yeniledikleri Deniz Feneri Ortaokulu’nun yıpranan bölümlerini onararak yeniledikleri okulda el değmedik yer bırakmadı.


İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden oluşan genç gönüllüler, çalışmaları okulun minik öğrencileri ile birlikte yaparken; derneğin bu anlamlı çalışmasına hayırsever bağışçılarda destek verdi.


Deniz Feneri Derneği Genç İyilik sorumlusu Ahmet Köse yaptığı açıklamada


“Genç İyiliğin kuruluş amacının hedefleri arasında Türkiye’deki gençlerin ortak sesi olmak olduğunu kaydeden Köse, Muğla’nın bu güzel beldesinde gençleri bir araya getirmek, bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.”


Köse açıklamasında, “Temel amacı gençlerin iyilik projelerinde bir araya getirmek iyilik konusunda genç yüreklere dokunmak, gençlerin kişilik ve liderlik yeteneklerini geliştirmesini sağlamak ve karar alma mekanizmalarına katılımını arttırmaktır.”


Genç İyilik Gönüllüsü öğrenciler çalışmaları kapsamında Türkiye’nin her yerine “Genç İyilik” adına ne varsa gerçekleştirmeyi hedefliyor.


Derneğin adını taşıyan okulu yenilemek için gönüllüler birlikte okulu boyadı, tamir ve tadilat çalışması yaparak kütüphanesine kitap desteğinde bulunuldu.


Genç İyilik Gönüllüleri ise bütün bu çalışmaları yaparken kendilerine destek veren Deniz Feneri Derneği ve bağışçılarına teşekkür ederiz şeklinde konuştular.

Toplam