Haberler

Gençlik İyilikte Buluşuyor

18-12-2015

Bozok Üniversitesi'nde, Deniz Feneri Derneği tarafından organize edilen 'Üniversiteliler İyilikte Buluşuyor' konulu tanıtım programı gerçekleştirildi.

Bozok Üniversitesi'nde, Deniz Feneri Derneği tarafından gerçekleştirilen "Üniversiteliler İyilikte Buluşuyor" konulu tanıtım programı düzenlendi. Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse ve çok sayıda öğrenci katıldı.

‘Gence İyilik Yakışır’ projesi ve ‘Gençlik İyilikte Buluşuyor’ adı altında gerçekleştirilen sosyal yardımlaşma programlarıyla ilgili bilgiler veren Deniz Feneri Derneği Ankara Temsilcisi Hamit Kunt, iyiliğe dair görseller sunarak deneyimlerinden ve Deniz Feneri Derneği’nin yaptığı faaliyetlerden bahsetti.

Kötülüğün kol gezdiği dünyada iyiliğe dair sözden ziyade uygulamayı, paylaşımlar çerçevesinde yapılan ve planlanan iyilik projeleriyle, gençlerin davranış ve eylemleriyle birlikte yaşadığımız toplumda iyiliğin önemi ve kıymetinin anlatıldığı program, Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Özköse tarafından üniversite adına plaket takdimiyle sona erdi.

Toplam