AnasayfaHaberler Genel Kurul Üyelerimizle Hasbihal Ettik
Yaşlı, Engelli ve Hasta Bağışçılarımız İçin Kurban Bağışı Yapmak Artık Çok Kolay! Yurtdışı Hisse Bedelimiz 660 TL Olarak Revize Edilmiştir Deniz Feneri ve Ülker İyilikle Buluştu 160 Yetim Çocuk Hayallerine Kavuştu Deniz Feneri Uganda’da 500 kardeşimize “ışık” oldu! Harameyn ve Ehl-i Şam Kamplarına Gıda Yardımı Belediye Başkanımızın Kurban Vekaletini Aldık Deniz Feneri Derneği Kurban 2018 Ramazan Abi TRT Haber'in Ömür Dediğin Programında Akit Medya Grubunun Ziyareti Yetimlere Oyuncak Organizasyonu Pakistan'dan Yetim Çocukları Sevindiren Ziyaret Kurban Bayramı Spotumuz Eskişehir'deki Ailelere Yardım Ankara'dan Eskişehir'e Yardım Burkina Faso'da Adak Kesimi Filistinli Ailelere Yardım Ankara'dan Karabük'e Yardım Tırı Kurbanlarınız yoksulların bayramı olsun! 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü Programı Kaçkar TV'ye Konuk Olduk Yetim Atölye Çalışması Togo'da Yetimlerin Yüzü Güldü Yetimin Elinden Tut 2018 Türkiye İnsani Yardım Raporu Açıklandı 2018 Ramazan Böyle Geçti 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz’in Bayram Mesajı Ben mutluluğu İslam'da buldum... 2018 Ramazan Böyle Geçti BM Genel Kurulu’ndan Filistin İçin Sevindirici Haber 2018 YILI YURT İÇİ RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ 2018 YILI YURT DIŞI RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ Deniz Feneri Derneği Ailesi iftar sofrasında buluştu Faaliyetlerimiz Dünyanın Dört Bir Yanında Devam Ediyor Ramazan sevincini mülteci kardeşlerimizle yaşamak için Suriye’deydik Dünya Yetimler Günü'nde Yetimlerimizle iftarda Buluştuk Başkanımız Akit TV'de Haber Manşeti Programın'da Gündemi Değerlendirdi Medya Mensubu Dostlarımızla İftarda Buluştuk Deniz Feneri Derneği Ramazan Reklam Filmi Savaş Göç Yoksulluk Çalıştayı gerçekleşti "3. İyilik Okulu Ödülleri" sahiplerini buldu ZALİM İSRAİL’İ ve DESTEKÇİSİ ABD’Yİ KINIYORUZ! STK'larımız hakkıyla ve vaktiyle iş görmelidir İzmir'den Suriye'ye Yardım Tırı 2018 YILI FİTRE MİKTARI BELLİ OLDU! AFRİKA'YA BİR DAMLA SU OL PATANİ'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN OKUL YAPIYORUZ Deniz Feneri 2017 Faaliyet Raporu Yayınlandı GENÇ İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ İYİLİKTE BULUŞTU… Savaş Göç Yoksulluk Sempozyumu Gerçekleştirildi. Etiyopya'nın Rabia'sı- Etiyopyalı Halime Gobu Sora, Tüm Köylüleri Gibi Birkaç Yıl Önce Misyonerin... SAVAŞ, GÖÇ VE YOKSULLUĞA, AKADEMİK VE İNSANİ YARDIM BAKIŞI Deniz Feneri Derneği'nden Afrika'ya yetimhane ve cami desteği Suriyeli Ailelere Yardım HABER ARŞİVİ

Genel Kurul Üyelerimizle Hasbihal Ettik

21-03-2016

Deniz Feneri Derneği Genel Merkezinde genel kurul üyelerimizi ağırladık.

Genel Kurul Üyelerimizle Hasbihal Ettik

İyilik Hareketinin Zeytinburnu´ndaki Genel Merkezi´nde gerçekleşen toplantıya, Deniz Feneri Genel Kurul Üyeleri katıldı. Genel Başkan Av. Mehmet Cengiz´in açılış konuşması ile başlayan toplantıda geleceğe yönelik projeler hakkında bilgi verdi.

Hukuk, medya, iş dünyası, hanımlar ve gençlik ile ilgili alanlarda yeni çalışma gruplarıyla Deniz Feneri´ni güçlendireceklerini anlatan Cengiz, Deniz Feneri´ni daha geniş kitlelere açacaklarını belirtti.

Misafirlere iyilik hareketinin projelerinden bahseden Başkan Av Mehmet Cengiz, gençleri bu iyilik hareketi içine çekeceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; "İyilik okulu diye bir proje başlattık. Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte bu proje yürütülüyor, okullara gidiyoruz. Pilot bölge olarak İstanbul'u seçtik amacımız okullarda iyiliği anlatmak."

Okullarda Afrika’daki unutulmuş kardeşlerimizi anlattıklarını ifade eden Cengiz gençlerin en çok dikkatini çeken konunun Afrika’daki ve dünyanın başka mazlum coğrafyalarındaki su meselesi olduğunu belirtti. Her bir okulun bu konuyla ilgili Afrika’da bir su kuyusu açma gayreti içine girdiğini anlatan Başkan Cengiz,  İmam Hatiplerin konuya daha da hassas bir şekilde yaklaştıklarını söyledi.

Konuşmasında Şanlıurfa’da 17 bin metrekare arazi tahsisi ile ilgili bilgi veren Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, "Güneydoğu’nun iyilik merkezi yakında Şanlıurfa olacaktır" dedi.

Başkan Cengiz’den sonra söz alan Dernek Genel Müdürü Ali Karayılan ise faaliyet raporu hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Deniz Feneri´nin son 3 yılda 213.157 kişiye 126.531.825 TL´lik yardım ulaştırdığını anlatan faaliyet raporunun sunumundan sonra Genel Kurul Üyelerinin görüşleri ve önerileri alındı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Coşkun Yıldız, Nurettin Ertemel, Turgut Durmuş ve Turan Yalçın’ın da hazır bulunduğu toplantı, söz alan üyelerin konuşmalarının ardından yapılan dua ile sona erdi.