Haberler

İyiliğin bugünkü adresi Bahçelievler Ahmet Şişman Kız İmam Hatip Lisesi oldu.

02-03-2016

Gençlereiyiliği aşılama projesi olarak devam eden İyilik Okulu her gün bir okulda programını sürdürüyor. İyiliğin bugünkü adresi Bahçelievler Ahmet Şişman Kız İmam Hatip Lisesi idi.

Ekibimizi, Okul Müdürü Mehmet Emin Dörtbudak Beyefendi, meslek dersleri öğretmenleri Şeyma Hümeyra Tüzün veBüşra Gürsoy hanımefendi ağırladı.

10. ve 11. sınıflara 2 farklı oturumda sunum gerçekleştirdik. Öğrenciler belki de hiç şahit olmadıkları yoksulluk hikâyelerine oldukça ilgiliydi. Derneğimizin 18yıl boyunca dokunduğu yüzbinlerce hayattan bir örnek izlediler.

Sunumlar sırasında kendisi de bir Deniz Feneri dostu olan merhum Ahmet Şişman’la birlikte bütün geçmişlerimizi, hayırseverlerimizi rahmetle andık.

Okulun kıymetli idareci, öğretmen ve öğrencileri uzaklardan Bangladeş’te Arakanlı mülteciler için bir su kuyusu açarak oradaki yoksulların hayatına dokunmayı amaçladılar bugün.

Kıymetli niyetlerinden dolayı hepsini tebrik ediyor, çabalarının sonuca ermesini yürekten diliyoruz. Değil mi ki sen hayır için çık yola bir kere, Allah menzile varacağının kefilidir.

Öğrencilerden bir grubu ileriki bir tarihte dernek merkezimizde misafir ederek derneğimizin faaliyetlerini yakından tanımalarına fırsat sağlamış olacağız.

Toplam