Haberler

İyiliğin Dünkü Adresi Üsküdar'dı

05-05-2015

İyilik Okulu Projesi kapsamında okullarda iyiliği, paylaşma ve yardımlaşmayı, diğerkamlığı konu etmeye devam ediyoruz.

İyilik Okulu Projesi kapsamında okullarda iyiliği, paylaşma ve yardımlaşmayı, diğerkamlığı konu etmeye devam ediyoruz. Heybemizde Deniz Feneri Derneği'nin 19 yıllık emeğiyle birikmiş bir yığın iyilik hikâyesi. Acısı dindirilenler, ihtiyacı giderilenler, her yanı olumsuz bir hayattan yaşanabilir bir hayata taşınanlar… bir dolu iyilik hikayesi.

Bunlar, Üsküdar Altunizade Hafize Özal Ortaokulu’nda bizim anlattığımız ve çoğalttığımız güzellikler. Gençlerle güzel bir niyetle bir araya geldiğimiz bu saatlerde başkalarının acılarına dokunduk, yardımseverlerin duyarlılığı sayesinde değişen hayatları konuştuk. En ufak ihtiyaçlar için harcanacak paranın biriktirilerek nasıl çoğaldığını ve bu parayla Sanki Yedim Camii’nin yapılmasını anlattık gençlere. Deniz Feneri Derneği'nin Afrika’da açtığı su kuyularından görüntüler eşliğinde sahip olduğumuz nimetleri bir kez daha şükürle hatırladık…

Program sonunda öğrenciler derneğimiz bünyesindeki bir projeye sahip çıkmak adına kumbaralarını ve iyilik günlüklerini aldılar.

Böylelikle iyiliğin Üsküdar’daki hikayesi başlamış oldu.

Toplam