Haberler

İyilik Fotoğrafları Sergisi Açıldı

24-10-2015

Deniz Feneri Derneği’nin iyilik fotoğrafları sergisi açıldı.

Deniz Feneri, geçtiğimiz günlerde “İyilik” konulu bir fotoğraf yarışması düzenlemişti. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen 40 fotoğraftan oluşan “İyilik Fotoğrafları Sergisi” Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.



Açılışa Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Deniz Feneri’nin Ramazan Ağabeyi İbrahim Uğurlu, Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Turan Yalçın, Yönetim Kurulu üyesi Turgut Durmuş, Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Deniz Feneri yönetim kurulu üyeleri, Fotoğraf Sanatçısı Murat Gür ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.


Deniz Feneri’nin “İyiliğin Fotoğrafını Çeker Misin” sorusuna fotoğraf sanatçıları yurdun dört bir yanından iyiliği, sevgiyi, paylaşmayı ve yardımı anlatan 1.214 fotoğrafla cevap verdiler. Birbirinden güzel bu “İyilik Fotoğrafları” arasından seçilen 40 eser bir sergiyle sanatseverlerin dikkatine sunuldu.


Birinciliği Konya’dan Seyit Konyalı’nın “EL” adlı fotoğrafı, ikinciliği Hakkari’den Murat Adıyaman’ın “BİR TAS YEMEK İÇİN” adlı fotoğrafı, üçüncülüğü ise Kocaeli’den Sare Kural’ın “İYİ DAVRANIŞ” adlı fotoğrafı almıştı. Sergi açılışında yapılan törende dereceye giren sanatçılara ödülleri dağıtıldı.



İyilik fotoğrafları sergisi 31 Ekim’e kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Toplam