Haberler

İYİLİK SEVDALILARI BOLU'DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATTI

14-04-2016

Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi tarafından Bolu'da 179 aileye gıda, 161 aileden 692 ferde giysi ve bir aileye ise ev eşyası olmak üzere 162.000 TL değerinde yardım ulaştırıldı.
İyilik gönüllüleri, her biri yaklaşık 28 kilo ağırlığında olan 179 adet yardım kolisini ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.
Kolilerin içerisine temizlik malzemesi, gıda, giyim ve ev eşyası gibi insanların temel ihtiyacı olan malzemeler konuldu.


Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, “Tüm çalışmaların aşama aşama kayıt altında olduğunu belirterek, Derneğimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, imkanlar dahilinde yardım etmeye devam ediyoruz. Bugün de iyilik sevdalısı gençlerimiz ile birlikte 179 aileye gıda ve161 aileden 692 kişiye giyim yardımı olmak toplam 162.000 TL değerinde yardım dağıtımı yaptık. Ayrıca bir ailemize de ev eşyası yardımı ulaştırdık” diye konuştu.



YARDIMLARI İYİLİK GÖNÜLLÜLERİ ELDEN TESLİM EDİYOR
Kunt açıklamasında, “Deniz Feneri Derneği olarak ihtiyaç sahibi ailelere ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyerek, hedefimizde daha çok yardım dağıtmak daha çok mağdura ulaşmak daha çok iyilik yapmak var. Onları da ilerleyen günlerde tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelerimize dağıtacağız.


Belirlenen ihtiyaç sahibi aileler, onlara verdiğimiz makbuzla gelip merkezimizden yardımlarını alırken Ankara dışından gelemeyen ihtiyaç sahibi ailelere ise yardımları bizzat iyilik gönüllüleri elden teslim ediyor. Böylelikle bağışçılarımızın yaptığı yardımlar doğru ellere ulaşmış oluyor" diye konuştu.

İYİLİK ELLERİMİZ DÜNYANIN 63 ÜLKESİNE ULAŞTI
İnsanlığın iyilik merkezi Deniz Feneri Derneği bugüne kadar 63 ülkede ve Türkiye’nin bütün bölgelerinde 365 gün durmadan iyilik götürmeye, insanlığa hizmet etmeye devam ediyor. Afrika’da açtığı su kuyuları, mescitler ve okulların yanı sıra gıda yardımları şükür ve adak kurban kesimleri yapıyor. Mazlum coğrafyalardan yetimler sahiplenme ve tabi ki ülkemizin ihtiyaç sahibi vatandaşlarına ve PKK terörü yüzünden evlerini terk etmek zorunda kalan vatandaşlarımıza kadar toplumun ihtiyaç sahibi bütün kesimlerine yardım götürmeye ve iyilik üretmeye aralıksız devam ediyor.

Toplam