Haberler

Küçüktatlar Köyü Çocuklarının Dilekleri Deniz Feneri İle Gerçek Oldu

02-06-2015

Deniz Feneri Derneği tarafından, "1001 Çocuk, 1001 Dilek" Projesi kapsamında Kahramanmaraş Afşin ilçesi Küçüktatlar köyü ilköğretim okulundaki çocuklara hediyeler verildi.

Proje kapsamında 68 çocuk Deniz Feneri Derneği’ne dilek mektupları yazarak isteklerini iletti. Çocukların dilekleri Deniz Feneri Derneği tarafından düzenlenen programla verildi.

Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak’ın açıklaması;

Derneğimiz Türkiye’de 14 ilköğretim okulunu temelden yaptı. Atıl durumdaki onlarca okulumuza tamir, tadilat yaparak yeniden eğitim ve öğretime kazandırdı. Binlerce öğrencimize eğitim desteği verdi.

Kahramanmaraş Afşin Küçüktatlar Köyü İlköğretim Okulu da 2009 yılında Deniz Feneri Derneği tarafından yapıldı. Okulda; anasınıfı, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde 174 çocuğumuz eğitim görüyor.

13 yıldır devam eden 1001 Çocuk 1001 Dilek projemizi bu yıl temelden yaptığımız okullarda uyguladık. Bu kapsamda Kahramanmaraş Afşin Küçüktatlar Köyü İlköğretim Okulundaki 68 öğrencimizin dileğini yerine getirdik. Dilekler arasında bisiklet, elbise, gitar, pasta, saat, giyim ve yiyecek gibi hediyeler öğrencilere verildi. Okulun yapılmasında olduğu gibi yine bu hediyeleri çocuklarımıza göndererek onların yüzlerinin gülmesini, mutlu olmasını sağlayan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.

\"\"

Toplam