Haberler

Minik Eller Kalem Tutsun

23-03-2016

İyiliğe fener tutan gönüllü ellerin Ankara şubesi Pursaklar'da bulunan Gümüşoluk ve Aşağı Peçenek Ortaokullarının yönetimlerine 1000 öğrenciye verilmek üzere soru bankası ve yardımcı kitap teslim etti.Derneğimizin Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt , ‘Minik yürekler başarılı olsun’ diyerek yapılan yardımları uzun yıllardır sürdürdüklerini dile getirdi.

Deniz Feneri Derneği, binlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye ‘Minik Eller Kalem Tutsun’ anlayışıyla çeşitli kırtasiye malzemeleri ve çanta yardımı da yapıyor. Dernek 2015 yılında 81 ilde 687,690 TL değerinde yaptığı yardımlarla binlerce öğrenciye eğitim desteği sağlamış oldu

Çocukların bu konuda rencide olmamalarına özen gösterdiklerini anlatan Şube Koordinatörü Kunt, “Biz bu çalışmamızı yardım olarak değil de bir hediye ve mükafat olarak adlandırmak istiyoruz” dedi.

SMS İLE 5 TL YARDIM YAPILABİLİR

Düzenlenen kırtasiye ve dağıtım kampanyasını valilik ve il milli eğitim müdürlükleri ile koordinasyonlu olarak gerçekleştirdiklerini anlatan Hamit Kunt, “Kampanyaya katılmak isteyen bağışçılar tüm operatörlerden 5560’a SMS göndererek 5 TL yardımda bulunabilir. Bir öğrencinin kırtasiye masraflarının 50 TL tuttuğu tespit edilmiştir. Hayırseverlerimizin destekleri ile gerçekleştirilecek olan iyiliğe katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız iyilik hareketinin hesaplarına bağışta bulunarak bir çocuğumuzun kırtasiye ihtiyacını karşılayabilirler” dedi.

Toplam