Haberler

Pursaklar Belediyesi “Nezaket Okulu” Öğrencilerinden Örnek Davranış

09-04-2015

Pursaklar Belediyesi “Nezaket Okulu” öğrencileri aldıkları yeni eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Deniz Feneri Derneği’ne bağışladı.

Ankara’nın Pursaklar İlçe Belediyesi “Nezaket Okulu” öğrencileri örnek bir davranışa daha imza atarak, almış oldukları yeni kıyafet ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Deniz Feneri Derneği’ne bağışladı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri büyük bir sorumluluk örneği gösterdi. Öğrenciler, giyim malzemesinden oyuncağa birçok ürünü mağazalardan satın alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için harekete geçti. Aldıkları çok sayıda ürünü hediye paketi haline getirip öğretmenlerine teslim eden çocuklar, “İhtiyaç sahiplerini unutmuyoruz” mesajı verdi.

Nezaket Okulu öğrencilerinin getirmiş olduğu ürünler kayıt altına alınarak kolilere yerleştirilip, Pursaklar’daki Deniz Feneri Derneği yetkililerine teslim edildi. Deniz Feneri tarafından teslim alınan ürünler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Pursaklar Belediyesi tarafından yürütülen “Nezaket Okulu” projesi kapsamında çocukların okul öncesi gelişimine destek sağlamak amacıyla nezaket dersleri veriliyor. Okul Müdürü Hazım Öztürk, öğrencilerin ve velilerin göstermiş olduğu sorumluluk örneğini takdir ettiklerini belirterek teşekkür etti. Nezaket Okulu öğrencileri daha önce de Suriyeli muhacirler için yardım kampanyası düzenlemişti.

Toplam