Haberler

Pursaklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı Ankara Şubemizde yapıldı

10-11-2016

Deniz Feneri Ankara Şubesi olarak mütevelli heyet üyeliğini yaptığımız Pursaklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı bu hafta şubemizde yapıldı.



Toplantıda ihtiyaç sahibi ailelerin başvuruları değerlendirilerek, gerekli şartları taşıyanlara nakit ve gıda yardım kararları alındı. Ayrıca, Pursaklar İlçesinde bulunan Suriyeli mülteciler ile ilgili yardım çalışmaları yapıldı.



Toplantının ardından şubemizi gezen heyete, Şube Başkanımız Mevlüt Koca tarafından faaliyetler hakkında bilgi verildi.



Koca, “Deniz Feneri Derneği Ankara Şubesi’ne bağlı 16 ildeki yoksullara yardımsever halkımızın emanet ettikleri iyilikleri götürmeye ilk günkü heyecanla devam ettiklerini ifade ederek,
biz de bu iyiliğe ortak olarak sevap kazanıyor, insanlarımızın dualarını alıyoruz.” dedi.



Ziyaret sonrası açıklama yapan Kaymakam İhsan Kara, Türkiye’nin en tecrübeli yardım derneği olarak Deniz Feneri’ne çok iş düştüğünü belirtti. Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Deniz Feneri'ne ülkemiz ve dünya mazlumları adına yapılan özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.


Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise konuşmasında, Deniz Feneri’nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek; İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etti.



Konuk heyet, toplu fotoğraf çekiminin ardından şubemizden ayrıldı.

Toplam