Haberler

Sıcak yuvam projesinde ikinci yıl planı

04-12-2015

Projenin daha da geliştirilmesi hususunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İl sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı yerleştirme yurdu ve çocuk yuvalarının müdürleri ile bir araya gelindi.

Deniz Feneri Derneği ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında geçen yıl imzalanan işbirliği protokolü ile ekonomik yoksunluktan dolayı dağılmış aileler, ayni-nakdi destek sağlanarak bir araya getiriliyor.

Proje kapsamında bu güne kadar 30 aile sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Projenin geliştirilmesi ve daha faydalı olması bağlamında İstanbul Şubemizde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İl sosyal hizmetler müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurdu ve çocuk yuvalarının müdürleri ile bir araya gelindi.

Toplantıda Deniz Feneri İstanbul Şube Koordinatörü Yusuf Baykal yaptığı sunumda misafirlere Bakanlıkla yapılan protokole bağlı olarak icra edilen Sıcak Yuvam projesinde gelinen nokta ve yapılabilecek iyileştirmeler konusunda bilgiler verdi. Toplantıda Genel Müdür Ali Karayılan da hazır bulundu ve misafirliği yaptı. Programda, Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak kısa bir konuşma yaparak derneğin doğuş hikayesini anlattı.

Projenin geliştirilmesi ve daha nitelikli olması hakkında fikir alış verişinin yapıldığı toplantının ardından gelen misafirler, projenin verimli bir proje olduğunu vurgulayarak derneğe teşekkür ettiler.

Toplam