Haberler
Isparta Geçici Giyim Mağazamız Açıldı
18-04-2026
İyiliği büyütmeye, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Deniz Feneri Derneği olarak Isparta’da açtığımız Geçici Giyim Mağazamızla, ihtiyaç sahibi ailelerimizin temel giyim ihtiyaçlarına destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Hayata geçirdiğimiz bu çalışma ile kardeşlerimizin kendileri ve aileleri için ihtiyaç duydukları giyim ürünlerine daha düzenli, ve daha kolay ulaşabilmelerini hedefliyoruz. Bizler için yardım; yalnızca bir ihtiyaç kalemini karşılamak değil, aynı zamanda gönüller arasında bir bağ kurmak, dayanışmayı güçlendirmek ve kardeşlik hukukunu canlı tutmaktır.
Mağazamızda yer alan ürünleri ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırırken, onların kendilerini değerli hissetmelerini, ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilmelerini ve bu süreçte destek olunduğunu hissetmelerini önemsiyoruz. Çünkü inanıyoruz ki iyilik, sadece ulaştırılan yardımda değil; o yardımın hangi usulle, hangi hassasiyetle ve hangi gönül diliyle sunulduğunda da anlam kazanır.
Isparta’da gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada emeği geçen tüm bağışçılarımıza, gönüllülerimize ve destek veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Bizlere güvenerek emanetlerini paylaşan hayırseverlerimizin katkılarıyla, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmaya ve iyiliği daha geniş kitlelere taşımaya devam ediyoruz.
Geçici Giyim Mağazamızın Isparta’daki ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin daim olmasını diliyoruz.
Geçici giyim mağazalarımıza destek olmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz
|
|

.jpg)
.jpg)
.jpg)


