AnasayfaHaberler Arşiv 13-19 Haziran 2011 Faaliyet Raporu
22-06-2011
13-19 Haziran 2011 Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 13 -19 Haziran 2011 tarihleri arasında 2.458 kişiye 343.349 TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 343.349 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 160 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 644 Yardım Yapılan Fert Sayısı: 2.458 Yardım Yapılan İller: Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova, Zonguldak Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.411 kişi Gıda yardımı: 119 aile Ev eşyası yardımı: 136 aile Adak kurban eti: 347 kg. et Sıcak Yemek Projesi: 2.371 öğün Hoş Geldin Bebek Projesi: 158 Hoş Geldin Bebek Seti Misafirhane: 190 konaklama hizmeti Etkinlikler Hoş geldin Bebek Projesi kapsamında Samsun Hanımlar Yardımlaşma Derneği ve Gaziantep Şahinbey´de bir hastaneye gönderim yapıldı. İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları hastanesine 70 paket Mama gönderildi. İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği´ne giysi gönderildi. 1001 çocuk 1001 dilek projesi malzemeleri gönderilmeye devam ediyor. Karabük Gezici Giyim Mağazası açıldı.