AnasayfaHaberler Arşiv 14-20 Mayıs 2012 Faaliyet Raporu
23-05-2012
14-20 Mayıs 2012 Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında 2.330 kişiye 466.000 TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 466.304 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 174 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 506 Yardım Yapılan İller: Adana, Aksaray, Ankara, Ardahan, Aydın, Bitlis, Bursa, Denizli, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Niğde, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van, Yalova Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.293 kişi Gıda yardımı: 19 takım Et yardımı: 175 kg Eşya:123 aile Misafirhane: 347 konaklama hizmeti Etkinlikler Malatya Gezici Giyim Mağazası açıldı. Afyon Gezici Giyim Mağazası açıldı. Mardin'de bir ilköğretim okuluna eğitim malzemeleri ulaştırıldı. Uşak Banaz'da devam eden sosyal dönüşüm projelerine arı kovanı, zirai ilaç ve eşya gönderimi yapıldı. Şanlıurfa Günyüzü Derneği'ne çeyiz seti ve eşya gönderildi. Malatya'da bir ilköğretim okuluna giyim yardımı yapıldı. Malatya ‘da 5 Kur'an Kursu'na gıda yardımı yapıldı.