AnasayfaHaberler Arşiv 23 -29 Nisan 2012 Faaliyet Raporu
02-05-2012
23 -29 Nisan 2012 Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 23 – 29 Nisan 2012 tarihleri arasında 2.017 kişiye 534 bin 450 TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 534.450 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 233 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 478 Yardım Yapılan İller: Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çankırı, Denizli, Düzce, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kırşehir, Muş, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Yozgat. Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.305 kişi Gıda yardımı: 113 takım Eşya: 39 aile Sıcak Yemek Projesi: 2.918 öğün Misafirhane: 355 konaklama hizmeti Etkinlikler Nevşehir Giyim Mağazası hizmetine devam diyor. 1001 Çocuk 1001 Dilek projesi çalışmaları devam ediyor. İstanbul'da halk eğitim merkezlerine ahşap boyası dağıtımı gerçekleştirildi. Çankırı'da bir okula kitap yardımı yapıldı. İstanbul'da bir bilgi evine sbs setleri verildi. Denizli'de bir liseye giyim yardımları gönderildi. Antalya'da bir derneğe giysi yardımı yapıldı. İstanbul'da sokakta yaşayanlara giyim yardımı.