AnasayfaHaberler Arşiv 26 -31 Mart 2012 Faaliyet Raporu
05-04-2012
26 -31 Mart 2012 Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 26-31 Mart 2012 tarihleri arasında 4.746 kişiye 714.407 TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 714.407 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 287 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 835 Yardım Yapılan Fert Sayısı: 4.746 Yardım Yapılan İller: Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kilis, Manisa, Muş, Ordu, Şanlıurfa, Van Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.885 kişi Et: 272 kg. Gıda yardımı: 547 takım Eşya: 63 aile Sıcak Yemek Projesi: 1.202 öğün Misafirhane: 423 konaklama hizmeti Faaliyetler Şanlıurfa Giyim mağazası açıldı. Kayseri, Antalya, Denizli, Bursa giyim mağazaları hazırlıkları sürüyor. 10 okula giyim ve eğitim yardımları gönderildi. 2 Kur'an kursuna giyim yardımı yapıldı. İstanbul'da bir bilgi evine SBS setleri verildi. Erzurum'da girişimci Kadınlar Derneği'ne gıda yardımı yapıldı. İstanbul'da sokakta yaşayanlara giyim yardımı yapıldı.