AnasayfaHaberler Arşiv 27 Haziran - 3 Temmuz 2011 Faaliyet Raporu
06-07-2011
27 Haziran - 3 Temmuz 2011 Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 27 Haziran - 3 Temmuz 2011 tarihleri arasında 2.764 kişiye 466.820 TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 466.820 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 331 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 655 Yardım Yapılan Fert Sayısı: 2.764 Yardım Yapılan İller: Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Giresun, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kütahya, Manisa, Muş, Şanlıurfa, Van Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.510 kişi Gıda yardımı: 190 aile Ev eşyası yardımı: 110 aile Adak kurban eti: 29 kg. et Sıcak Yemek Projesi: 2.078 öğün Misafirhane: 190 konaklama hizmeti Etkinlikler Kütahya Gezici Giyim Mağazası açıldı. Doğu Anadolu gönüllüler toplantısı yapıldı. Manisa´daki 4 hastaneye 400 hoş Geldin Bebek Seti gönderildi. Diyarbakır´da bir okula kitap gönderildi. Genç Boşnaklar Derneği´ne 500 çift ayakkabı verildi. Türkiye Beyazay Derneği´ne 14 adet gelinlik verildi. İstanbul´da Hanımlara Mahsus Okuma Derneği´ne klima ve çay ocağı seti gönderimi gerçekleştirildi.