AnasayfaHaberler Arşiv 6 – 17 Mayıs Faaliyet Raporu
16-05-2012
6 – 17 Mayıs Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 6 – 17 Mayıs 2012 tarihleri arasında 2.261 kişiye 587 bin TL yardım ulaştırdı. Toplam Yardım Tutarı: 587.000 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 177 Yardım Yapılan Aile Sayısı: 437 Yardım Yapılan İller: Ankara, Ardahan, Batman, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kars, Kırıkkale, Kırklareli, Konya, Manisa, Mardin, Muğla, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van, Zonguldak Yapılan Yardımlar Giyim yardımı: 1.811 kişi Gıda yardımı: 156 takım Eşya:58 aile Sıcak Yemek Projesi: 1.218 öğün Misafirhane: 358 konaklama hizmeti Etkinlikler Edirne gönüllü ve bağışçı toplantısı düzenlendi. Arnavutluk Tirana'da Alsar Vakfı'na 471 sünnet takımı gönderildi. 1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi çalışmaları devam ediyor. İstanbul, Erzurum ve Van'da birer ilköğretim okuluna giyim yardımı yapıldı. Niğde'de bir liseye giyim yardımı gönderildi. İzmir'de özel eğitim merkezime giyim yardımı ulaştırıldı. Van Cansuyu Derneği'ne gıda yardımı yapıldı. AKUT Erzurum Şubesi'ne eşya gönderildi. Erzurum Aile Danışma Merkezine giysi yardımı yapıldı. Kırıkkale'de bir mahalleye giyim yardımı ulaştırıldı. İstanbul'da sokakta yaşayanlara giyim yardımı verildi.