AnasayfaHaberler Arşiv 8 - 14 Temmuz Faaliyet Raporu
17-07-2013
8 - 14 Temmuz  Faaliyet Raporu

8 - 14 Temmuz Faaliyet Raporu

Deniz Feneri 8 Temmuz -14 Temmuz 2013 tarihleri arasında 2,819 kişiye 1,774,619 TL değerinde yardım ulaştırdı.
Toplam Yardım Tutarı: 1,774,619 TL Ayni Yardım Tutarı: 1,745,019 TL Nakit Yardım Tutarı: 29,600 TL Yeni Başvuran Aile Sayısı: 309 Adet Yardım Yapılan Aile Sayısı: 747 Adet Yardım Yapılan Fert Sayısı: 2,819 Adet Yardım Yapılan İller Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Bartın, Batman, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Halep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Konya, Lazkiye, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yozgat, Zonguldak, Suriye İdlip, Suriye Rakka. Giyim Yardımı: 706 fert Gıda Yardımı: 556 aile Et: 18 KG Sıcak Yemek Projesi: 638 öğün Misafirhane: 147 konaklama Eşya: 188 aile